Produk

Aparat Konduktivitas Termal
  • Air ProAparat Konduktivitas Termal

Aparat Konduktivitas Termal

Nalika lampu alkohol dipadhangi, blok nyerep panas nyerep panas, lan panas digawa menyang rod sing nindakake panas, lan blok lilin ilang. Aparat Konduktivitas Termal diamati manawa blok lilin saka rod sing nindakake panas wis leleh kanthi cepet, yaiku, kinerja konduksi panas saka rod kasebut apik.

Model:HSPT-022

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Aparat konduktivitas termal


Gelsonlab HSPT-022 eksperimen konduksi panas aparat konduktivitas termal Piranti Ekspansi Linear


Spesifikasi produk:

Eksperimen konduksi panas nalika mulang.
Aluminium kanthi bantalan 160 * 100 * 13mm, pusat duwe diameter lampu alkohol 81mm. Siji pucuk pangkal dhasar diwenehake karo batang lempeng, lan blok geser sing bisa munggah lan mudhun lan tetep ditata ing batang lurus. Blok geser disambungake karo blok nyerep panas ireng, lan ing tengah-tengah lampu alkohol. Pucuk ngarep digawe panas nyerep blok cakar telung wesi, batang tembaga lan aluminium, ujung ndhuwur distribusi bar dhukungan duwe telung bolongan cekung cethek kanggo lilin sing netes, kanggo ngamati kahanan konduksi panas. Kabeh ukuran produk udakara 220 * 146 * 184mm.
Ing eksperimen kasebut, lampu alkohol dilebokake ing wadhah lampu alkohol ing pangkalan, blok penyerap ireng sing sithik, banjur blok lilin cilik dilebokake ing telung batang kondhang panas ing jugangan cilik. Nalika lampu alkohol dipadhangi, blok nyerep panas nyerep panas, lan panas digawa menyang rod sing nindakake panas, lan blok lilin ilang. Aparat Konduktivitas Termal diamati manawa blok lilin saka rod sing nindakake panas wis leleh kanthi cepet, yaiku, kinerja konduksi panas saka rod kasebut apik.

Cathetan:

1, bisa nyetel kacepetan panyerepan panas kanthi nyetel dhuwur blok penyerapan panas.

2, sanajan kabeh operasi, ora prelu ndemek geni lan nemplek karo tangan, nanging tetep priksa nggunakake keamanan geni, lan aja ndemek potongan logam nganggo tangan, supaya ora cilaka.


Panas Tags: Perangkat Konduktivitas Termal, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.