Produk

Jalur Bimetalik Logam
  • Air ProJalur Bimetalik Logam
  • Air ProJalur Bimetalik Logam
  • Air ProJalur Bimetalik Logam
  • Air ProJalur Bimetalik Logam

Jalur Bimetalik Logam

Compound Bar, demonstrasi dramatis babagan prinsip termostat! Strip Bimetallic Metal kasusun saka strip bimetal sing dipasang ing gagang kayu. Amarga ekspansi sing ora padha karo rong logam sing beda, bar bakal ditekuk nalika digawe panas sing nggambarake operasi termostat.

Model:HSPT-017

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jalur Bimetalik Logam


Gelsonlab HSPT-017 Jalur Bimetalik Logam with bar for Physics Experiment use            


Compound Bar,a dramatic demonstration of the thermostat principle! Jalur Bimetalik Logam consists of a bimetal strip mounted in a wooden handle. Because of the unequal expansion of the two different metals, the bar will bend when heated which illustrates the operation of a thermostat.

Bimetal, bar senyawa (strip), ikatan, ca. 210 * 20, nganggo gagang.


Panas Tags: Strip Bimetallic Logam, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.