Produk

Uap Uap
  • Air ProUap Uap

Uap Uap

Generator uap. Aksesoris sing migunani kanggo akeh eksperimen sing kalebu energi termal kayata aparat ekspansi linier. Dibangun saka aluminium pengukur abot kanggo nyegah karat lan ambruk ing sangisore vakum. Uap Uap Uap kasusun saka ketel, cangkir, tripod, lan loro stopper karet kanthi tanpa bolongan. Ketel 100mm x 170mm, sta

Model:HSPT-024

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Uap Uap


Gelsonlab HSPT-024 Educational Aluminum Steam Generator Uap Uap                                   


Fitur produk


Aksesoris sing migunani kanggo akeh eksperimen sing kalebu energi termal kayata aparat ekspansi linier
Dibangun saka aluminium pengukur abot kanggo nyegah karat lan ambruk ing sangisore vakum
Terdiri saka ketel, cangkir conto, tripod lan stopper karet loro kanthi lan tanpa bolongan
Ketel 100mm x 170mm, dhuwure ukuran 240mm
Mbukak burner bunson utawa piring panas
 

Katrangan produk


Generator uap. Aksesoris sing migunani kanggo akeh eksperimen sing kalebu energi termal kayata aparat ekspansi linier. Dibangun saka aluminium pengukur abot kanggo nyegah karat lan ambruk ing sangisore vakum. Uap Uap Uap kasusun saka ketel, cangkir, tripod, lan loro stopper karet kanthi tanpa bolongan. Ketel 100mm x 170mm, sta

Panas Tags: Uap Uap, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.