Produk

Ngalih Strip Bimetallic
  • Air ProNgalih Strip Bimetallic
  • Air ProNgalih Strip Bimetallic
  • Air ProNgalih Strip Bimetallic
  • Air ProNgalih Strip Bimetallic
  • Air ProNgalih Strip Bimetallic
  • Air ProNgalih Strip Bimetallic

Ngalih Strip Bimetallic

Spesifikasi Switch Bimetallic Stripâ €:
Nduduhake operasi termostat
Strip bimetallic sing dipasang vertikal digunakake kanggo mbukak utawa nutup sirkuit listrik
Dumadi saka postingan sing naleni kanggo nyambung menyang sirkuit saiki sing kurang lan kontak sing bisa disetel Deskripsi produk
Demo sing apik kanggo nuduhake cara kerja strip bimetallic (ing termostat) sing nuduhake akeh hukum fisika lan termodinamika

Model:HSPT-023

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ngalih Strip Bimetallic



Gelsonlab HSPT-023 Ngalih Strip Bimetallic Thermostat Switch Model - Bimetallic Stripse


Specifications of Ngalih Strip Bimetallic:
Nduduhake operasi termostat
Strip bimetallic sing dipasang vertikal digunakake kanggo mbukak utawa nutup sirkuit listrik
Dumadi saka postingan sing naleni kanggo nyambung menyang sirkuit saiki sing kurang lan kontak sing bisa disetel
Katrangan produk

Demo sing apik kanggo nuduhake cara kerja strip bimetallic (ing termostat) sing nuduhake akeh hukum fisika lan termodinamika


Panas Tags: Bimetallic Strip Switch, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.