Produk

Kalorimeter Listrik
  • Air ProKalorimeter Listrik
  • Air ProKalorimeter Listrik
  • Air ProKalorimeter Listrik
  • Air ProKalorimeter Listrik
  • Air ProKalorimeter Listrik
  • Air ProKalorimeter Listrik

Kalorimeter Listrik

Kalorimeter tembok Kalorimeter Listrik iki nduweni kumparan pemanas kanggo eksperimen panas sing padha karo listrik. Fitur liner Styrofoam sing kandel 1,7cm, cincin insulator plastik, waduk aluminium kanthi kapasitas 150ml, stopper termometer lan pengaduk terisolasi. Uga kalebu pandhuan pandhuan.

Model:HSPT-002

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kalorimeter Listrik


Gelsonlab HSPT-002  Educational Kalorimeter Listrik, with Insulated Handle, 6 Volt, 10 Minutes, 4" Diameter x 7" Height Electric Double Walled Calorimeters 

This Kalorimeter Listrik walled calorimeter has a heating coil for the electrical equivalent of heat experiments. It features a 1.7cm thick Styrofoam liner, a plastic insulator ring, an aluminum reservoir with a capacity of 150ml, a thermometer stopper and an insulated stirrer. It also includes an instruction manual.

Fitur produk


Kasedhiya gagang terisolasi, pengaduk lan stopper karet bolongan siji
Iki nemtokake padha karo listrik saka panas
Tutupe ngemot koil pemanas sing dipasang udakara resistensi 1,5 ohm kanthi pos ikatan standar kanggo sambungan listrik
Pos lan koil sing ndhukung dilapisi kanggo nyegah elektrolisis
Ukuran 4 "diameter kanthi 7" dhuwur
 

Katrangan produk


Kalorimeter Listrik, Kanggo panentu listrik sing padha karo panas. Tutupe ngemot koil pemanas sing dipasang udakara resistensi 1,5 ohm kanthi pos ikatan standar kanggo sambungan listrik. Yen disambungake karo batere 6 volt, koil iki bakal nyebabake kenaikan suhu udakara 5 derajat celcius sajrone 10 menit. Pos lan koil sing ndhukung dilapisi kanggo nyegah elektrolisis. Kasedhiya gagang terisolasi, pengaduk, lan stopper karet bolongan siji. Ukuran 4 "diameter kanthi 7" dhuwur.

A, Jinis umum: aluminium kapal njero lan njaba

B, Tipe termal listrik: aluminium prau njero lan njaba nganggo tombol puteran Silinder Abang lan Ireng

C, Tipe Termal Listrik: aluminium prau njero lan njaba nganggo tombol rotary abang lan Ireng


Panas Tags: Kalorimeter Listrik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.