Produk

Kit Eksplorasi Ruang Surya
  • Air ProKit Eksplorasi Ruang Surya
  • Air ProKit Eksplorasi Ruang Surya
  • Air ProKit Eksplorasi Ruang Surya
  • Air ProKit Eksplorasi Ruang Surya
  • Air ProKit Eksplorasi Ruang Surya
  • Air ProKit Eksplorasi Ruang Surya

Kit Eksplorasi Ruang Surya

Kit Eksplorasi Ruang Surya nggunakake panel surya kanggo ngasilake listrik, saengga bocah bisa ngerti peran energi surya. Teknologi ijo, karbon kurang lan perlindungan lingkungan.

Model:HSTM-024

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kit Eksplorasi Ruang Surya


Gelsonlab HSTM-024 STEM Robot Surya Ngumpul Eksplorasi Bangunan Eksperimen Eksperimen 4 in 1 Kit Eksplorasi Luar Angkasa kanggo Bocah-bocah

4 ing 1 Kit eksplorasi ruang surya, sing Kalebu astronot Angkasa, drone Space lan kendaraan eksplorasi ruang angkasa 2 pcs. Nawakake akeh kemungkinan tumindak imajinatif. Ningkatake minat bocah ing teknologi liwat eksplorasi lan pengalaman.
Bahan: Plastik ABS sing ora bahaya lan ora beracun. Ora ana burrs, ora cilaka kanggo tangan cilik. Kabeh potongan kuat lan awet.
Déwan DIY: Paket ngemot manual perakitan sing rinci. Ing model pangembangan, bocah bisa ngrasakake rasa seneng lan prestasi sing ditindakake kanthi terus-terusan, sing mbantu mikir kreatif bocah lan pangembangan intelektual.
Tenaga srengenge: Dolanan srengenge ruangan kalebu panel surya sing ramah lingkungan sing nggawe kabel positif lan negatif. Bocah-bocah bakal nggawe motor bertenaga surya sing nyata, lan model ruang kasebut obah ing srengenge langsung utawa kurang saka 100 lampu halogen W ing njero omah, mula ora butuh baterai
Hadiah paling apik kanggo umur 8+: Ulang tahun | | Dina Anak | Natal | Chanukah | Paskah | GUNUNG | kegiyatan kemah musim panas | bali sekolah.

Katrangan produk
Napa bocah kudu nggawe dolanan teknologi eksperimen?


Amarga kreatifitas lan imajinasi bisa ningkatake bocah supaya
terus nyoba sawetara ide anyar, goleki lintang, njelajah
mbesuk, budidaya ilmiah lan teknologi bocah
kapentingan, dadi penasaran lan kepengin kanggo alam semesta, lan miwiti
impen papan bocah.

Armada panelusuran ruangan 4 ing 1 surya bakal nyenengake bocah-bocah.

Kita nggunakake bahan ABS kanthi kualitas dhuwur, lan komponene alus lan bebas burr, mula ora prelu kuwatir bab cilaka bocah.

Déwan DIY: bocah bisa mbusak aksesoris lan nginstal
miturut pandhuan pandhuane. Ing majelis
proses, sampeyan bisa ngrasakake kabungahan lan prestasi
ditindakake kanthi terus-terusan, sing mbantu mikir kreatif bocah lan pangembangan intelektual.

The Kit Eksplorasi Ruang Surya uses solar panels to generate electricity, so that children can understand the role of solar energy. Green technology, low carbon and environmental protection. 

Panas Tags: Kit Eksplorasi Ruang Surya, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.