Produk

Thermometer Lemah
  • Air ProThermometer Lemah
  • Air ProThermometer Lemah
  • Air ProThermometer Lemah
  • Air ProThermometer Lemah
  • Air ProThermometer Lemah
  • Air ProThermometer Lemah

Thermometer Lemah

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Thermometer Lemah


Gelsonlab HSGT-056 Whitelotous 3 in 1 Thermometer Lemah Soil Moisture Meter PH Tester for Gardening, Farming, Indoor/Outdoor Use

Katrangan produk

Desain 3-IN-1
Meter kelembapan lemah 3-ing-1 iki dirancang kanggo luwih ngerti kahanan tanduran sampeyan, ndeteksi kelembapan lemah, mbantu sampeyan ngerteni nilai pH ing lemah, nemtokake manawa tanduran entuk sinar srengenge sing cukup supaya tanduran tuwuh luwih sehat!

Pemantauan Data Ilmiah
Mbantu sampeyan ngontrol kabeh detail lan nglacak kabeh pangowahan babagan tanduran. Tetepen supaya tanduran tetep sehat kanthi ngawasi data ilmiah!

Spesifikasi:

Werna: Ijo
Range pH: 3,5-8 pH (3,5-6.5 Asam, 7-8 Alkaline)
Range Kelembapan: 1-10 (1-3 Garing, 4-7 Nor, 8-10 Basah)
Lampu relatif: 0-2000 lux (0-200 Kurang, 200-500 Kurang +, 500-1000 Nor, 1000-2000 Hgh)
Ukuran Produk: 11,5 x 2.0 x 1,5 inci
Diameter Probe Tembaga: 0,2 inci
Diameter Probe Aluminium: 0,2 inci
Panjang Probe: 7,9 inci
Jarak Antarane Probe: 0,5 inci
Bobot Produk: 2 ons / 56 g

Cara Nggunakake:
Langkah 1: Ganti posisi lembab / pH / cahya miturut panjaluk
Langkah 2: Lebokake probe menyang lemah udakara 2-4 inci
Langkah 3: Setel posisi probe nganti pucuk ing ayunan cepet
Langkah 4: Priksa tingkat kelembapan / pH / cahya nalika nelpon sawise 10 menit
Langkah 5: Copot probe saka lemah lan bersih sawise saben panggunaan

Elingi:
1. Aja meksa mlebu ing lemah sing atos banget utawa ndemek barang sing angel amarga gampang ngrusak probe kasebut
2. Aja digunakake kanggo nyoba banyu murni utawa cairan liyane. Mung bisa digunakake kanggo ngukur lemah
3. Aja nganti meter ditinggalake ing lemah
4. Mangga ngilangke lan ngresiki probe sawise digunakake
5. Yen lemah garing, indikator ora bakal pindhah, lan banyu sadurunge dites

Panas Tags: Thermometer Tanah, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasifikasi, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.