Produk

Thermometer Plastik Lan Hygrometer
  • Air ProThermometer Plastik Lan Hygrometer
  • Air ProThermometer Plastik Lan Hygrometer
  • Air ProThermometer Plastik Lan Hygrometer
  • Air ProThermometer Plastik Lan Hygrometer

Thermometer Plastik Lan Hygrometer

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Thermometer Plastik Lan Hygrometer


Geslonlab HSGT-034W 25CM thermometer Plastik Indoor lan hygrometer

Fungsi: Prodhuk digunakake kanggo ngukur suhu lan asor lingkungan, supaya sampeyan bisa ngerti suhu lan asor lingkungan ing wektu, supaya sampeyan bisa njupuk langkah sing pas kanggo adaptasi utawa ngganti suhu lan asor lingkungane lingkungan, kanggo mesthekake yen lingkungan urip sampeyan kepenak lan garing.

Fitur produk: cangkang plastik, lensa plastik, desain tampilan permukaan instrumen sing gedhe, gampang dibaca jarak adoh. .

Ukuran pangukuran: suhu - 40 ~ 60C, résolusi: 1C, asor relatif: 0 ~ 100% RH

Akurasi pangukuran: + 2C, + / - 7% RH (40% -70% RH)

Ukuran produk: D250 * TH33mm;

Bobot: 0,25KG

Kemasan: 24 kasus ing peti, dikemas ing peti kulit sapi

Panas Tags: Thermometer Plastik Lan Hygrometer, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, awet, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.