Produk

Mobil Konduktivitas Termal Nicholl
  • Air ProMobil Konduktivitas Termal Nicholl
  • Air ProMobil Konduktivitas Termal Nicholl
  • Air ProMobil Konduktivitas Termal Nicholl

Mobil Konduktivitas Termal Nicholl

Batang konduktivitas termal Nicholl nyoba konduktivitas 4 logam sekaligus. Strip baja, kuningan, aluminium, lan tembaga disambungake menyang termometer strip lan dipasang ing basis plastik. Celupake ujung menyang adus banyu suhu lan ajar konduksi panas. Ukuran: strip logam, 5-1 / 4 "L x 3/8" W _ 3/8 "D; pangkalan plastik, 7" L. Kalebu pandhuan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Nicholl bar konduktivitas termal


Bar konduktivitas termal Nicholl, Meteran Konduktivitas Termal


Fitur produk



Tes konduktivitas 4 logam sekaligus. Strip baja, kuningan, aluminium, lan tembaga disambungake menyang termometer strip lan dipasang ing basis plastik. Celupake ujung menyang adus banyu suhu lan ajar konduksi panas. Ukuran: strip logam, 5-1 / 4 "L x 3/8" W _ 3/8 "D; pangkalan plastik, 7" L. Kalebu pandhuan.
Janji Carolina: Kepuasan 100% Dijamin. Kabeh produk dijamin tanpa syarat. Yen sampeyan ora wareg karo barang apa wae, sampeyan bisa bali kanggo ngganti, mbalekake, utawa kredit. Iki gampang banget.
Wiwit awal taun 1927, Perusahaan Pasokan Biologis Carolina wis dadi pemasok utama bahan pengajaran ilmu pengetahuan kanggo kabeh jenjang pendhidhikan. Dina iki, saka kantor pusat ing Burlington, North Carolina, kita ngladeni pelanggan ing saindenging jagad, kalebu guru, profesor, pendidik sekolah, hobi, lan profesional ing bidang kesehatan lan ilmu pengetahuan.
Yen sampeyan blanja karo Carolina, sampeyan ora kesepian! Kabeh produk didhukung dhukungan teknis sing padha, kasedhiya saka 8 esuk nganti 8pm, ET, Senin-Jumuah. Informasi kontak (Obrolan Langsung, email, lan telpon) diwenehake sawise nggawe pesenan ing Amazon.
 

Katrangan produk


Nicholl bar konduktivitas termal test the conductivity of 4 metals at once. Steel, brass, aluminum, and copper strips are connected to a strip thermometer and mounted on a plastic base. Dip the ends into a temperature water bath and teach heat conduction. Dimensions: metal strips, 5-1/4" L x 3/8" W _ 3/8" D; plastic base, 7" L. Includes instructions.


Panas Tags: Mobil konduktivitas termal Nicholl, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.