Produk

Eksperimen Motor
  • Air ProEksperimen Motor
  • Air ProEksperimen Motor

Eksperimen Motor

Eksperimen Motor nggunakake prinsip induksi elektromagnetik yaiku koil listrik bergerak ing medan magnet kanggo nggawe model motor. Koil listrik yaiku luka kawat enamel ing lembaran optik silikon, sing total ana telung klompok. Koil listrik muter ing sangisore kekuwatan ing medan magnet. Liwat eksperimen, kita ngerti manawa energi listrik bisa diowahi dadi energi kinetik.

Model:HSTM-044

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Eksperimen Motor


Gelsonlab HSTM-044 DIY Science Kit Eksperimen Motor Electricmotor experiment
 
Eksperimen Motor uses the electromagnetic induction principle that the electrified coil moves in the magnetic field to make the motor model. The electrified coil is the enameled wire wound on the silicon optical sheet, which has three groups in total. The electrified coil rotates under the force in the magnetic field. Through experiments, we know that electric energy can be converted into kinetic energy.

Panas Tags: Eksperimen Motor, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasifikasi, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.