Produk

Kit Model Strandbeest Mini
  • Air ProKit Model Strandbeest Mini
  • Air ProKit Model Strandbeest Mini
  • Air ProKit Model Strandbeest Mini
  • Air ProKit Model Strandbeest Mini
  • Air ProKit Model Strandbeest Mini
  • Air ProKit Model Strandbeest Mini

Kit Model Strandbeest Mini

Mini Strandbeest Model Kit, kita bakal nikmati game perakitan karo bocah-bocah, wektu kulawarga. Siji kit Strandbeest mini kanthi manual, pangiriman cepet, layanan pelanggan tanpa kuwatir lan grapyak.

Model:HSTM-023

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kit Model Strandbeest Mini


Gelsonlab HSTM-023 Kit Model Strandbeest Mini Wind Power DIY Beast

Mini Strandbeest: Bocah artis buatan Belanda, Theo Jansen, strandbeest buatan mega, uga kanca kanggo bocah-bocah.
Menarik lan Kreatif: Dolanan model walker bertenaga angin, listrik utawa batere ora perlu, mung kanthi tangan utawa ngunekke baling-baling. Ngembangake kemampuan lan minat bocah ing ilmu pengetahuan.
Kids Puzzle Novel Toy: Kit Model Strandbeest Mini, we will enjoy the assembly game with children, a family time.
Apa sing Sampeyan Entuk: Siji kit Strandbeest mini kanthi manual, pangiriman cepet, layanan pelanggan tanpa kuwatir lan grapyak.
Kualitas tinggi: pabrik Strandbeest, diangkut ing kothak sing kuat. Ukuran: 7,9 "Dawa x 5.1" Jembar x 6,7 "Dhuwur
 
Katrangan produk
Pesona Strandbeest
Bantu ngerti babagan pesona energi anyar lan resik sing apik, kanggo nguatake perlindungan bocah cilik saka karbon lan envitronment.
Tumbuh minat bocah ing ilmu pengetahuan lan teknologi, kanthi sinau prinsip drive mesin lan proses nggawe lan konversi tenaga angin.
Nalika bocah nglumpukake bagean, dheweke bakal nemu rasa seneng lan kepenak nalika ngatasi tantangan tantangan, sing bisa nuwuhake pamikiran kreatif bocah lan tuwuh pikiran.

Ukuran Rinci (kaya ukuran kelinci)
Dhuwur (mburi kewan kewan): 11cm (4.3 ")
Dhuwur (ndhuwur baling-baling): 17cm (6.7 ")
Jembar: 13cm (5.1 ")
Dawa: 20cm (7.9 ")

Panas Tags: Mini Model Strandbeest Kit, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.