Produk

Dolanan Angin Energi Surya Mini
  • Air ProDolanan Angin Energi Surya Mini
  • Air ProDolanan Angin Energi Surya Mini
  • Air ProDolanan Angin Energi Surya Mini
  • Air ProDolanan Angin Energi Surya Mini
  • Air ProDolanan Angin Energi Surya Mini
  • Air ProDolanan Angin Energi Surya Mini

Dolanan Angin Energi Surya Mini

Dolanan Kincir Angin Energi Surya Mini minangka dolanan pabrik angin energi matahari sing bisa digunakake minangka alat piwulang lan uga barang hiasan. Didhukung dening panel energi surya, layar pabrik angin bakal wiwit muter ing lingkungan sinar srengenge.

Model:HSTM-001

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dolanan Angin Energi Surya Mini


Gelsonlab HSTM-001 Mini kincir angin energi kincir angin Desktop Model Turbin Angin Angin Angin Surya untuk Mainan Pendidikan


Descrtiptions:

[Mini Solar Toy]Dolanan Angin Energi Surya Mini is a mini solar energy wind mill toy to be used as teaching tools and also decorative item.
[Tenaga Surya] Didhukung dening panel energi surya, layar pabrik angin bakal wiwit muter ing lingkungan sinar matahari.
[Desain Sederhana] Basis panel surya, ngubungake poros lan pabrik angin sing kabentuk ing siji awak kanggo desain sederhana.
[Bahan] Digawe saka plastik ABS premium, bisa digunakake kanthi dawa. Bobot net: udakara 146g
Replika Turbin Tenaga Angin sing apik, sing didhukung sinar matahari sing nyorot panel surya ing pangkalan kasebut.
Iki minangka model mejo sing cocog kanggo eksekutif utawa item pendhidhikan kanggo mbantu bocah ngerti pangowahan antara Tenaga Surya lan tenaga angin.
Iki minangka hadiah sing apik kanggo bocah, kanca, kanca, lan sapa wae sing kepengin produk iki. Gampang kumpul. Ora dibutuhake lem, Ora butuh batere.
Apa Sampeyan Bisa: 1 x Basis Berputar Tenaga Surya, 1 x Baki, 1 x kincir angin

Panas Tags: Mainan Kincir Angin Energi Surya Mini, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.