Produk

Pembesar Bug sing Nggedhekake
  • Air ProPembesar Bug sing Nggedhekake
  • Air ProPembesar Bug sing Nggedhekake
  • Air ProPembesar Bug sing Nggedhekake
  • Air ProPembesar Bug sing Nggedhekake
  • Air ProPembesar Bug sing Nggedhekake
  • Air ProPembesar Bug sing Nggedhekake

Pembesar Bug sing Nggedhekake

Magnifying Bug Reviewer bakal nggawa seneng-seneng ing njobo, lan pancen fokus bocah lan wong diwasa ing alam donya. Rega kanggo 6 bungkus cangkir krupuk akrilik penetrasi dhuwur. Ukuran Piala: 2,4 x 2,4 x 2,5 "

Model:HSNT-002

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pembesar Bug sing Nggedhekake


Gelsonlab HSNT-002 Critter Cage Pembesar Bug sing Nggedhekake Kid's Toy, Nature Exploration Toys Insect Magnifier Backyard Explorer 

Fitur:

Dolanan eksplorasi alam kanggo bocah bisa ndeleng serangga favorit kanthi penelaah bug sing nggedhekake.
Tutup magnifier fitur 3,5 ", ngidini nutup serangga kanggo nggedhekake.
Yaiku cangkir plastik cilik sing bisa ditemoni kanthi ndhuwur pembesar sing duwe bolongan supaya bisa ambegan kewan omo.
Pembesar Bug sing Nggedhekake will bring a lot of fun to the outdoors, and really focus the kid and adults on nature world.
Regane kanggo 6 bungkus cangkir critter akrilik penetrasi dhuwur. Ukuran Piala: 2,4 x 2,4 x 2,5 "
Katrangan produk
Critter Cages Viewer
Critter Cages karo Magnifying Bug Viewer teka kanthi bungkus plastik kanthi cukup ing sak 6 kothak.
Yaiku cangkir plastik cilik sing bisa ditemoni kanthi ndhuwur pembesar sing duwe bolongan supaya bisa ambegan kewan omo. The bottom of the cups has a grid on it, to allow some type of measurement of the bug in the cup.
Sangkar critter iki bakal nyenengake banget ing njobo, lan pancen fokus marang bocah lan wong diwasa ing alam. Ing jagad iki sing sibuk banget, mesthine bakal dibahas babagan bug sing bisa didhelikake, kewan omo apa sing kudu dihindari, kepiye cara urip kewan omo, kenapa dheweke urip ing kana lan apa sing penting ing jagad iki. The Critter Cages nuduhake bocah-bocah manawa ana prekara cilik sing penting banget ing jagad gedhe iki.

Spesifikasi:
Ukuran Barang / pcs: 2,4 x 2,4 x 2,5 inci / 6,3 x 6,3 x 6,4 cm
Ukuran Paket / pcs: 3 x 3 x 2,6 inci / 7.7 x 7.7 x 6.5 cm
Umur sing Disaranake: 3 taun utawa luwih

Panas Tags: Magnifying Bug Reviewer, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.