Produk

Kumpulan Pamirsa Catcher
  • Air ProKumpulan Pamirsa Catcher
  • Air ProKumpulan Pamirsa Catcher
  • Air ProKumpulan Pamirsa Catcher
  • Air ProKumpulan Pamirsa Catcher
  • Air ProKumpulan Pamirsa Catcher
  • Air ProKumpulan Pamirsa Catcher

Kumpulan Pamirsa Catcher

Catcher Collection Viewer Set minangka konsep anyar saka pengamat serangga, Ayo dicekel bocah supaya nyawang alam kanthi tliti. Kanthi 6 kothak koleksi, sampeyan bisa nyekel macem-macem serangga sing bisa dideleng lan dibandhingake. Bocah-bocah bisa miwiti nganggo serangga, godhong, kembang, rock, cangkang, kristal lan mineral lsp.

Model:HSNT-004

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kumpulan Pamirsa Catcher


Gelsonlab HSNT-004 Field Microscope Bug Kumpulan Pamirsa Catcher, Living Field Adventure Insect Magnifier Collection Case And Nature Exploration Science Toys

Fitur:

Amarga kabeh bocah seneng maca "buku serangga" saka Farber, mula Insifier Magnifier bakal luwih migunani
Kumpulan Pamirsa Catcher is a new concept of insect observer,Let kids to observe nature closely
Kanthi 6 kothak koleksi, sampeyan bisa nyekel macem-macem serangga sing bisa dideleng lan dibandhingake
Bocah-bocah bisa miwiti nganggo serangga, godhong, kembang, rock, cangkang, kristal lan mineral lsp.
Ukuran: 22.5x 18.5 x 6cm, Materail: kualitas dhuwur lan ABS, isi: basis * 1 + kothak koleksi * 6 + Mikroskop * 1

Panas Tags: Catcher Collection Viewer, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.