Produk

Magnifier serangga
  • Air ProMagnifier serangga
  • Air ProMagnifier serangga
  • Air ProMagnifier serangga
  • Air ProMagnifier serangga
  • Air ProMagnifier serangga
  • Air ProMagnifier serangga

Magnifier serangga

Insect Magnifier duwe 2 tampilan perspektif kanggo ujar cara ndhuwur lan ngisor kanggo neliti satwa kanthi cara sing beda. Iki apik kanggo nyedhiyakake akses unik lan aman kanggo bocah nalika sinau serangga ing njero kothak.

Model:HSNT-001

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Magnifier serangga


Gelsonlab HSNT-001 Magnifier serangga Magnifying Bug Viewers with 5X Magnification Power and Handle for Children Kids Living Field Adventure Insert Collection Case Nature Exploration

Fitur:

Digawe saka pigura plastik kanthi lensa akrilik lan gagang.
Ukuran: udakara (sakabèhé) 7,25 inci (L) x 5,25 inci (W) x 5,25 inci (H).
Iki duwe 2 perspektif kanggo ngomong cara ndhuwur lan ngisor kanggo neliti satwa kanthi cara sing beda.
Paket kalebu 1 potong pembesar.
Iki apik kanggo nyedhiyakake akses unik lan aman kanggo bocah nalika sinau serangga ing njero kothak.
Katrangan produk
 
Digawe saka pigura plastik kanthi lensa akrilik lan gagang.

Ukuran: udakara (sakabèhé) 7,25 inci (L) x 5,25 inci (W) x 5,25 inci (H).

Magnifier serangga has 2 perspective view to say top and bottom way for investigating the wildlife in different way.

Paket kalebu 1 potong pembesar.

Iki apik kanggo nyedhiyakake akses unik lan aman kanggo bocah nalika sinau serangga ing njero kothak.

Panas Tags: Magnifier Serangga, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.