Produk

Bug Catcher Lan Pamirso
  • Air ProBug Catcher Lan Pamirso
  • Air ProBug Catcher Lan Pamirso
  • Air ProBug Catcher Lan Pamirso
  • Air ProBug Catcher Lan Pamirso
  • Air ProBug Catcher Lan Pamirso
  • Air ProBug Catcher Lan Pamirso

Bug Catcher Lan Pamirso

Bug Catcher And Viewer minangka pembesar anyar sing nyekel bug. Bukak lan tutup tutup kanggo nyekel bug ing jero lan priksa. Amarga ngidini sampeyan nindakake pengamatan tanpa ndemek bug, pancen nyenengake lan nyenengake bocah sing wedi karo bug kasebut. Ora mung bug, mesthine uga cocog kanggo semut, kumbang, lalat, laba-laba, moths , lan liya-liyane!

Model:HSNT-003

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bug Catcher Lan Pamirso


Gelsonlab HSNT-003 Bug Catcher and Viewer for Kids Mainan Luar ruangan Serangga Magnifier Mikroskop Menangkap Kit Anak Preschool STEM Mainan

 
Fitur:

[INNOVATIVE DESIGN]Bug Catcher Lan Pamirso is a completely new concept bug catching magnifier. Open and shut the lid to catch a bug inside and observe. Since it allows you to make the observation without touching the bug, It is really nice and fun for the child who is afraid of the bug.Not only bug, Of course it is also suitable for catch ants, beetles, flies, spiders, moths, and more!
[GAMPANG digawa] Penangkap Bug duwe gagang nggawa sing gampang, bisa digawa menyang endi wae, kayata kanggo taman, kanca utawa omah eyang. Bug kit Mainan sing apik, ora bakal nglarani tangane bocah-bocah.
[BIG FUN] Kaca pembesar bisa dadi fokus, efek paningkatan triple viewer Bug supaya bocah bisa ndeleng serangga kanthi luwih jelas. Broaden Kid's Horizon-Kids bisa sinau lan nemokake luwih akeh Critter nganggo mikroskop iki.
[SAFE FOR Kids) Penangkap bug lan panampil digawe saka bahan PC Impor sing ora beracun, laras karo EN71. Angel ora bisa rusak, gelas kit serangga digawe saka bahan akrilik transparan.
Katrangan produk
BUG VIEWER KANGGO MAGNIFYING LIDA:
Sinau lan eksplorasi alam mesthi narik kawigaten bocah-bocah. Mikroskop Explorer World Bug Catcher lan Viewer minangka dolanan pendidikan lan ilmiah sing apik. Anak sampeyan bakal seneng banget nyekel lan ndeleng kewan omo, serangga, critter, kupu, moths lan liya-liyane!

EASE OF USE:
Magnifier catching bug iki gampang lan gampang digunakake. Cukup pencet tombol pemicu kanggo mbukak, lan lepas kanggo nutup tutup kanggo nyekel bug ing jero lan priksa. 2 pinset bug plastik kalebu kanggo sing angel digoleki bocah cilik! Panampil bug kanggo desain bocah kanthi warna, entheng lan gampang digawa, gampang digunakake ing pekarangan, ing taman, lan liya-liyane! Sampeyan ngidini sampeyan nyekel lan ndeleng serangga tanpa ndemek bug, dadi pilihan banget kanggo bocah lan serangga. Dolanan ilmiah bocah iki uga cocog kanggo nyawang kembang lan alam liyane kanthi cara sing sehat lan aman.

Spesifikasi:
Ukuran: 6,5 x 3,5 x 5.2 inci
Umur sing Disaranake: 3 taun utawa luwih

Panas Tags: Bug Catcher And Viewer, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.