Produk

Kothak Pamriksa Bug
  • Air ProKothak Pamriksa Bug
  • Air ProKothak Pamriksa Bug
  • Air ProKothak Pamriksa Bug
  • Air ProKothak Pamriksa Bug
  • Air ProKothak Pamriksa Bug
  • Air ProKothak Pamriksa Bug

Kothak Pamriksa Bug

Bug Viewer Box bakal narik kawigaten bocah lan sinau. Anak ing cakrawala bocah bisa sinau lan nemokake luwih akeh croster kanthi mikroskop iki. Gampang ndeleng awak serangga kanthi tutup sing nggedhekake. Dolanan pendidikan sing apik kanggo sekolah lan taman kanak-kanak.

Model:HSNT-010

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kothak Pamriksa Bug


Gelsonlab HSNT-010 Kothak Pamriksa Bug Living Adventure Insect Magnifier Case Kids Educational Toy

Fitur:

Kaca pembesar bisa dadi fokus supaya bocah bisa ndeleng serangga kanthi luwih jelas.
Kothak Pamriksa Bug will catch kid's interest and educate them.
Anak-anak sing jembarake bocah bisa sinau lan nemokake luwih akeh mikroskop kanthi mikroskop iki.


Katrangan produk
Katrangan
Anak-anak sing jembarake bocah bisa sinau lan nemokake luwih akeh critter karo bug viwer iki. Gampang dideleng awak serangga kanthi tutup pembesar. Dolanan pendidikan sing apik kanggo sekolah lan taman kanak-kanak.

- Werna: Kaya sing dituduhake.
- Bahan: Plastik.
- Ukuran: 8.5x8.5x8.5cm

Panas Tags: Box Viewer Bug, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.