Produk

Set Spirgraph Skala Gedhe
  • Air ProSet Spirgraph Skala Gedhe
  • Air ProSet Spirgraph Skala Gedhe
  • Air ProSet Spirgraph Skala Gedhe

Set Spirgraph Skala Gedhe

Set spirgraph skala gedhe nggunakake 3 kalor warna lan wadhah kapur kanggo nggambar bentuk spiral sing rumit saka diameter 5 "nganti 25" kanthi diameter 4 rel mlengkung lan 3 roda seni spiral

Model:HSTM-015

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Set Spirgraph Skala Gedhe


Gelsonlab HSTM-015 spirgraph skala gedhe nyetel kit dolanan Sidewalk Spiral Art Education

Fitur:

Gambar spiral sing apik lan apik kanthi kit seni gedhe banget iki
Snap trek bebarengan lan gulung stensil ing punggung kaya cog
Set Spirgraph Skala Gedhe uses The 3 included color chalks and chalk holder to draw intricate spiral shapes from 5″ to 25″ in diameter with the 4 curved rails and 3 spiral art wheels
Kayane dolanan dolanan Spirograph ukuran raksasa
Barang iki dianjurake kanggo umur 5 lan luwih

Panas Tags: Set Spirgraph Skala Gedhe, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.