Produk

Campuran Vorteks Laboratorium
  • Air ProCampuran Vorteks Laboratorium
  • Air ProCampuran Vorteks Laboratorium

Campuran Vorteks Laboratorium

Model:HS-XH-C

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Campuran Vortex laboratorium Gelsonlab HS-XH-C Campuran Vorteks laboratorium


Jeneng produk: Vortex mixer

Model: HS-XH-C

Jinis gerakan: Orbital

Jinis penjepit


Kepala karet: 55mm

Jarak kacepetan

2800rpm terus-terusan
Inci 2000rpm

Timer

------

Ukuran amplitudo: 5mm

Tegangan: 110V 60Hz / 220V 50Hz

Ukuran (mm): 105 × 142mm

Bobot: 2,6kg

Panas Tags: Laboratorium Vortex Mixer, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.