Produk

Laboratorium Shaker Vertikal
  • Air ProLaboratorium Shaker Vertikal

Laboratorium Shaker Vertikal

Model:HS-HY-1

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Laboratorium Ngocok vertikal

Gakerlab HS-HY-1 Laboratorium shaker vertikal

 

Jeneng produk:Vaker vertikal

Model:HS- HY-1

Jinis gerakan: Vertikal

Jinis penjepit: Klip flask

Rentang kacepetan: Mulai munggah-300rpm

Ukuran amplitudo: 20mm

Timer: 0 ~ 120 menit (utawa tanpa watesan)

Tegangan: 110V 60Hz / 220V 50Hz

Ukuran (mm): 620 × 520 × 390

Bobot: 16kg

Panas Tags: Laboratorium Vertical Shaker, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Classy, ​​Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.