Produk

Polarimeter Semiautomatik Laboratorium
  • Air ProPolarimeter Semiautomatik Laboratorium
  • Air ProPolarimeter Semiautomatik Laboratorium
  • Air ProPolarimeter Semiautomatik Laboratorium

Polarimeter Semiautomatik Laboratorium

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Polarimeter Semiautomatik Laboratorium              


Gelsonlab HSLI-062 Polarimeter Semiautomatik Laboratorium


Polarimeter semiautomatis multiparameter, kalebu 4 mode pangukuran (Rotasi optik, rotasi tartamtu, konsentrasi lan Skala Gula Internasional). Akurasi: 0,02 derajat.

Fitur:
â € ¢ Polarimeter semiautomatis kinerja dhuwur dilengkapi layar tutul 5,6 inci.
â € ¢ Dipilih papat mode pangukuran, kalebu rotasi optik, rotasi tartamtu,
konsentrasi lan Skala Gula Internasional.
â € ¢ Sumber cahya LED kanthi efektif ngluwihi wektu kerja.
â € ¢ Sensor suhu internal kanthi otomatis ngrasakake suhu ruangan sampel.

Gelsonlab HSLI-062 Polarimeter Semiautomatik Laboratorium

â € ¢ Fitur otomatis nol ndhukung instrumen bali menyang titik nol kanthi mencet tombol Bali.
â € ¢ Panjang tabung sing dipilih (100 / 200mm) utawa manual ketik angka sing dipengini.
â € ¢ Koreksi nol ngidini nyetel kolom visual optik kanggo ngilangi kesalahan nol.
Kompensasi Suhu Otomatis nambah akurasi pangukuran instrumen.

Gelsonlab HSLI-062 Polarimeter Semiautomatik Laboratorium

â € ¢ Kalibrasi 1 nganti 3 titik njamin nilai sing diukur kanthi akurat.
â € ¢ Tampilan pesen otomatis mbantu pangguna kanthi cepet nggunakake instrumen.
â € ¢ Ekspansi toko memori lan ngelingi maneh nganti 100 maca.
â € ¢ Perangko jam nyata built-in data sing disimpen kanggo memenuhi standar GLP.
â € ¢ Data sing disimpen bisa ditransfer menyang komputer kanthi antarmuka komunikasi USB.
â € ¢ Manual operasi ing layar kanthi rinci nuduhake panggunaan polarimeter.
â € ¢ Fitur reset kanthi otomatis nerusake kabeh paramèter bali menyang opsi default pabrik.


Spesifikasi
 

Model

  
HSLI-062

Mode Pangukuran

  
Rotasi Optik, Rotasi Khusus, Konsentrasi, ° Z (ISS)

Range Ngukur

  
± 90 °, ± 130 ° Z

Akurasi

  
± 0,02 °, ± 0,05 ° Z

Resolusi

  
0,005 °

Dawane gelombang

  
589nm

Sumber Cahya

  
LED, Filter gangguan

Tabung Tes

  
50/100 / 200mm

Range Suhu

  
0 ~ 100 ° C

Akurasi Suhu

  
± 0,5 ° C

Memori

  
Toko nganti 100 set data

Output

  
Antarmuka Komunikasi USB

Basa

  
Basa inggris

Tampilan

  
Layar tutul TFT 5,6 inci

Syarat Daya

  
AC 220V / 50Hz

Ukuran

  
550 (L) × 300 (W) × 220 (H) mm

Bobot

  

7,5g

Panas Tags: Laboratorium Semiautomatik Laboratorium, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.