Produk

Laboratorium Manual Disc Polarimeter
  • Air ProLaboratorium Manual Disc Polarimeter
  • Air ProLaboratorium Manual Disc Polarimeter
  • Air ProLaboratorium Manual Disc Polarimeter
  • Air ProLaboratorium Manual Disc Polarimeter

Laboratorium Manual Disc Polarimeter

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Laboratorium Manual Disc Polarimeter


Gelsonlab HSLI-061 MANUAL Disc polarimeter

Polarimeter manual sing gampang digunakake, ukuran saka -180 nganti +180 derajat. Instrumen kasebut cocog kanggo ngukur rotasi optik zat aktif optik. Akurasi: 0,05 derajat.

Fitur:
Polarimeter manual WXG-4 dilengkapi lampu natrium 589nm. Nguripake daya, ing
balok cahya polarisasi langsung sumunar menyang filter polarisasi. Sampeyan bisa ndeleng visual sing beda
lapangan liwat eyepiece. Lebokake tabung sampel menyang ruang lapangan ukur, puterake
tombol vernier, sampeyan bakal nemokake padhang sing padha. Maca lan ngrekam nilai sing wis diukur
saka skala vernier, pengujian rampung.

Gelsonlab HSLI-061 Laboratorium Manual Disc polarimeter
Aplikasi:
â € ¢ Riset lan pendhidhikan
â € ¢ Industri kimia lan farmasi
â € ¢ Industri panganan lan gula
â € ¢ Aplikasi industri liyane

Spesifikasi
Model

  
HSLI-061

Range Ngukur

  
-180 ° ~ 180 °

Nilai Skala

  
1 °

Vernier

  
0,05 °

Magnifier

  
3X

Sumber Cahya

  
Lampu Sodium

Dawane gelombang

  
589.44nm

Tabung Tes

  
50/100 / 200mm

Syarat Daya

  
220V / 50Hz

Ukuran

  
500 (L) × 135 (W) × 330 (H) mm

Bobot

  
5kg

Panas Tags: Laboratorium Manual Disc Polarimeter, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.