Produk

Laboratorium Otomatis Polarimeter
  • Air ProLaboratorium Otomatis Polarimeter

Laboratorium Otomatis Polarimeter

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Laboratorium Otomatis Polarimeter                      


Gelsonlab HSLI-064 Polarimeter Otomatis Laboratorium


Karakteristik
Ora prewarm nalika urip;
Ngukur rotasi tartamtu, rotasi optik, derajat gula lan konsentrasi;
Pangukuran repetisi otomatis kaping 6, lan pitungan regane rata-rata lan tegese root square;
Kamar sampel nggunakake desain suhu tetep kanggo nyuda efek pemanasan suhu ing pangukuran;
Pangukuran conto warna peteng;
USB & RS232

Spesifikasi

Ukuran pangukuran:

± 45 ° (rotasi optik)

± 120 ° Z (gula)

Akurasi:

± 0,01 ° (-15 ° â ‰ ¤ Rotasi optik â ‰ ¤ + 15 °)

± 0,02 ° (rotasi optik <-15 ° utawa rotasi optik> + 15 °)

Nilai minimal nuduhake:

0,001 °, 0,01 ° Z

panularan conto

> 1%

Kapabilitas:

0,002 ° (0,006 ° Z)

Tampilan:

Layar Sentuh Warna

Sumber Cahya:

LED (2.4V, 1W, 5000jam)

Panjang Operasi:

589.3nm

Dawane Tabung Uji (100mm lan 200mm):

1 saben

Bobot (Kasar):

38kg

Ukuran Sakabèhé:

850mm 500mm 470mm

Aksesoris Opsional:

Tabung uji mikro (50mm)

Panas Tags: Laboratorium Polarimeter Otomatis, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.