Produk

Laboratorium Otomatis Polarimeter A1
  • Air ProLaboratorium Otomatis Polarimeter A1

Laboratorium Otomatis Polarimeter A1

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Laboratorium Otomatis Polarimeter                     


Gelsonlab HSLI-065 Polarimeter Otomatis Laboratorium


Karakteristik

Tes fotoelektrik lan kontrol servomekanisme otomatis;
Panyimpenan asil kaping telu;
Pitungan nilai rata-rata;
RS232

Spesifikasi


Ukuran pangukuran:

± 45 ° (rotasi optik)

Akurasi:

± (0,01 + nilai pangukuran × 0,05%) °

Nilai minimal nuduhake:

0,002 ° (rotasi optik)

Kapabilitas:

â ‰ ¤0.01 ° (rotasi optik)

Tampilan:

LCD

Sumber Lampu monokromatik (Lampu Natrium):

589.44nm

Dawane Tabung Uji (100mm lan 200mm):

1 saben

Bobot (Kasar):

36kg

Ukuran Sakabèhé:

730mm 480mm 470mm

Panas Tags: Laboratorium Otomatis Polarimeter A1, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.