Produk

Polarimeter Otomatis Cepet
  • Air ProPolarimeter Otomatis Cepet

Polarimeter Otomatis Cepet

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Polarimeter Otomatis Cepet                      


Geslonlab HSLI-069 Polarimeter Otomatis Kacepetan


Karakteristik

Instrumen kasebut nggunakake teknologi kontrol sing unik lan canggih, dilengkapi prisma berkualitas tinggi.

Ora mung nambah kacepetan respon, wektu pangukuran, lan transmisi minimal nalika polarimeter lagi nyoba conto, nanging uga ngemot fitur kacepetan, efisiensi lan akurasi sing dhuwur, sing ngowahi kacepetan respons alon lan wektu pangukuran dawa saka polarimeter tradisional .

Minangka terobosan utama kanggo pembangunan polarimeter ing China.

Ing babagan fungsi, pangguna bisa ngatur nganti 300 cara pangukuran sing umum digunakake sing wis disimpen ing sistem. Kanthi nggunakake teknologi IT paling anyar, instrumen kasebut bisa ngakses Internet.


Panas Tags: Polarimeter Otomatis Kacepetan, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.