Produk

Bak Mandi Garing Laboratorium
  • Air ProBak Mandi Garing Laboratorium
  • Air ProBak Mandi Garing Laboratorium

Bak Mandi Garing Laboratorium

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bak Mandi Garing Laboratorium                        


Mandi Garing Laboratorium Gelsonlab HS-DB-115

 

Fitur:

Sisih pemanas nggunakake cetakan ekstrusi alufer kanthi kapadhetan sing invests instrumen kanthi fitur kapasitas gedhe, resistensi panas sing kurang lan suhu seragam. Instrumen kasebut dilengkapi karo temp-digital digital, supaya luwih gampang ngontrol suhu kanthi tarif apa wae. Iki minangka instrumen sing dikarepake kanggo pemanasan suhu terus-terusan.


Panas Tags: Bak Mandi Garing Laboratorium, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.