Produk

Bak Mandi Pemanasan Laboratorium
  • Air ProBak Mandi Pemanasan Laboratorium

Bak Mandi Pemanasan Laboratorium

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Laboratorium Pemanasan banyu adus                             


Gelsonlab HS-HH-S8 Laboratorium Pemanasan banyu adus


 

 

Fitur:

1, kontrol mikroprosesor,

2, tampilan digital ing njero suhu

3, interior stainless steel

4, Tutup dering aluminium

5, cocok kanggo termostatik, baking, dewaxing, sterilisasi

 

 

Model

HS-HH-S1

Ukuran kerja (mm)

160x160x120

Kekuwatan

300W

Fluktuasi suhu

± 0,5â „ƒ

Range suhu

RT + 5 -100â „ƒ

Homogeneitas suhu

± 1â „ƒ

Tegangan

110V 60Hz / 220V 50Hz

Ukuran (mm)

230x230x240

Bobot

3,5kg


Panas Tags: Mandi Banyu Pemanasan Laboratorium, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.