Produk

Mandi Banyu Pemanasan Laboratorium A1
  • Air ProMandi Banyu Pemanasan Laboratorium A1

Mandi Banyu Pemanasan Laboratorium A1

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Laboratorium Pemanasan banyu Bath                              


Gelsonlab HS-DK-8A Laboratorium Pemanasan banyu Bath


Fitur:

1, kontrol mikroprosesor,

2, tampilan digital ing njero suhu

3, setelan tampilan digital lan suhu nyata

4, Timer tampilan digital mlaku

5, nyetel poto PID, liwat weker suhu

6, alarm otomatis sawise operasi

7, Kinerja isolasi sing apik kanthi tutup atap stainless steel

8, Kanthi gagang bakelite

9, cocok kanggo termostatik, baking, dewaxing, sterilisasi

 

Model

HS-DK-8A

Ukuran kerja (mm)

450x300x170

Kekuwatan

1200W

Range suhu

RT + 5 -100â „ƒ

Fluktuasi suhu

± 0,5â „ƒ

Homogeneitas suhu

± 0,5â „ƒ

Timer

0-999min

Tegangan

110V 60Hz / 220V 50Hz

Ukuran (mm)

630x370x320

Bobot

11kg


Panas Tags: Pemandian Air Pemanasan Laboratorium A1, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Classy, ​​Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.