Produk

Bak Mandi Sirkulasi Laboratorium
  • Air ProBak Mandi Sirkulasi Laboratorium
  • Air ProBak Mandi Sirkulasi Laboratorium

Bak Mandi Sirkulasi Laboratorium

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bak Mandi Sirkulasi Laboratorium                 


Mandhi banyu sirkulasi Laboratorium Gelsonlab HS-DK-600B


 

 

Fitur:

1, kontrol mikroprosesor,

2, tampilan digital ing njero suhu

3, setelan tampilan digital lan suhu nyata

4, Timer tampilan digital mlaku

5, nyetel poto PID, liwat weker suhu

6, alarm otomatis sawise operasi

7, Kinerja isolasi sing apik kanthi tutup atap stainless steel

8, Kanthi gagang bakelite

9, cocok kanggo termostatik, baking, dewaxing, sterilisasi

 

 

Model

HS- DK-600B

Ukuran kerja (mm)

580x280x130

Kekuwatan

1500W

Range suhu

RT + 5 -100â „ƒ

Fluktuasi suhu

± 0,5â „ƒ

Homogeneitas suhu

± 0,5â „ƒ

Timer

0-999min

Tegangan

110V 60Hz / 220V 50Hz

Ukuran (mm)

760x360x260

Bobot

15kg


Panas Tags: Bak Mandi Sirkulasi Laboratorium, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.