Produk

Pemanasan Banyu Banyu
  • Air ProPemanasan Banyu Banyu

Pemanasan Banyu Banyu

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pemanasan Banyu Banyu                           


Gelsonlab HS-WH-6 LAB PANAS HEADING


 

 

Fitur:

1, kontrol mikroprosesor,

2, tampilan digital ing njero suhu

3, wadhah cetakan siji-wektu,

4, Tutup dering aluminium

5, Tutup gendheng stainless steel (opsional)

6, cocok kanggo termostatik, baking, dewaxing, sterilisasi

 

 

Model

HS-WH-6

Ukuran kerja (mm)

460x300x120

Kekuwatan

1500W

Fluktuasi suhu

± 1,5â „ƒ

Range suhu

RT + 5 -100â „ƒ

Homogeneitas suhu

± 1â „ƒ

Tegangan

110V 60Hz / 220V 50Hz

Ukuran (mm)

540x330x250

Bobot

7,5 kg


Panas Tags: Pemanasan Banyu, Pabrikan, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.