Produk

Thermometer Alkohol Laboratorium
  • Air ProThermometer Alkohol Laboratorium
  • Air ProThermometer Alkohol Laboratorium
  • Air ProThermometer Alkohol Laboratorium
  • Air ProThermometer Alkohol Laboratorium
  • Air ProThermometer Alkohol Laboratorium
  • Air ProThermometer Alkohol Laboratorium

Thermometer Alkohol Laboratorium

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Thermometer Alkohol Laboratorium


Gelsonlab HSGT-067 Thermometer Alkohol Laboratorium Round Tube Glass thermometer  -20 to 110 deg C 

Termometer alkohol iki minangka alternatif sing paling apik kanggo termometer merkuri standar. Ukurane saka -20 nganti 110 derajat Celcius (-4 nganti 230 derajat Fahrenheit). Cocog banget kanggo digunakake kanggo proyek ilmiah utawa demonstrasi kelas.

Fitur:

Termometer alkohol (dawane: udakara 12 ")
Ukuran -4 nganti 230 derajat Fahrenheit (-20 nganti 110 derajat Celcius)
Cocog kanggo proyek ilmiah, kegiatan kelas lan panggunaan laboratorium

Panas Tags: Thermometer Alkohol Laboratorium, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.