Produk

Set Mikroskop Bocah-bocah
  • Air ProSet Mikroskop Bocah-bocah

Set Mikroskop Bocah-bocah

Kids Mikroskop Set minangka instrumen sing digunakake kanggo ndeleng obyek sing cilik banget kanggo siji mripat wuda. Ilmu Penyidikan obyek cilik sing nggunakake instrumen kasebut diarani mikroskop. Mikroskopik tegese ora bisa dideleng saka mripat kajaba dibantu mikroskop.

Model:HS-3102A

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Set Mikroskop Bocah-bocah


Pesawat mikroskop Gelsonlab HS-3102A 300X

Set Mikroskop Bocah-bocah is an instrument used to see objects that are too small for one naked eye. The science of Investigation small objects using such an instrument is called microscopy. Microscopic means invisible to the eye unless aided by a microscope.

Ngemot:

300x Microcope x1

Geser spesimen x2

Geser kosong x4

Kaleidoskop x1

6 * 25 teleskop x1

Tweezer x1

Mbusak pisau x1

Mbusak Jarum x1

Spatula x1

Tutup slide x1

Manual x1

Panas Tags: Set Mikroskop Anak, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.