Produk

Teleskop Astrolon Bocah-bocah
  • Air ProTeleskop Astrolon Bocah-bocah
  • Air ProTeleskop Astrolon Bocah-bocah
  • Air ProTeleskop Astrolon Bocah-bocah
  • Air ProTeleskop Astrolon Bocah-bocah
  • Air ProTeleskop Astrolon Bocah-bocah
  • Air ProTeleskop Astrolon Bocah-bocah

Teleskop Astrolon Bocah-bocah

Model:HS-TS007

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Teleskop Astrolon Bocah-bocah


Jeneng Produk:
288x Astrolonâ „¢ Teleskop kanthi Aluminium Tripod

Fitur:
Umur 8+ taun

Pamirsa Diagonal

89cm (35â €) Tripod Aluminium

Peta Papan

Manual Instruksi

Lensa Objektif: 50mm

Panjang Fokus: 500mm

Eyepiece: 4mm, 20mm

Lensa Barlow: 2.3x

Finderscope: 6x 25mm

Kasus nggawa kalebu

53 x 12,5 x 28 cm

Panas Tags: Teleskop Astrolon Anak, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.