Produk

Teleskop Monocular Pirate Mini
  • Air ProTeleskop Monocular Pirate Mini
  • Air ProTeleskop Monocular Pirate Mini
  • Air ProTeleskop Monocular Pirate Mini
  • Air ProTeleskop Monocular Pirate Mini
  • Air ProTeleskop Monocular Pirate Mini
  • Air ProTeleskop Monocular Pirate Mini

Teleskop Monocular Pirate Mini

Teleskop Monokuler Mini Pirate digawe saka plastik ABS, lingkungan lan ora beracun, awet lan praktis. Dawane bisa diatur nganggo 3 bagean supaya bisa dicekel bocah ing umur sing beda-beda. Lensa objektif gedhe kanthi kualitas apik ndadekake sampeyan bisa ndeleng garis sing luwih cetha lan cerah.

Model:HSTY-003

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Teleskop Monocular Pirate Mini


Gelsonlab HSTY-003 Plastic 3 Section Length Adjustable Teleskop Monocular Pirate Minis Binoculars Children Kids Toy 

Fitur:

Teleskop Monocular Pirate Mini is made of ABS plastic, environmental and non-toxic,durable and practical.
Dawane bisa diatur nganggo 3 bagean supaya bisa dicekel bocah ing umur sing beda-beda.
Lensa objektif gedhe kanthi kualitas apik ndadekake sampeyan bisa ndeleng garis sing luwih cetha lan cerah.
Teropong desain sing kompak lan awet kanggo bocah sing tampil ayu.
Ukurane sedheng lan bobote entheng, mula gampang yen sampeyan plancongan ing njobo.
 
Katrangan produk
Jinis barang: Monokuler

Ditrapake: Plancongan, liburan, mlaku-mlaku, mlaku-mlaku, moro, olahraga seneng alam sing apik, ndeleng manuk, nonton jinis

Umur: Bocah-bocah, bocah-bocah

Werna: Abang, biru

Kemampuan kanggo berkembang: Vision

Ukuran Produk dilipat: 18.5x4.5x4.5cm

Ukuran digawe dowo: 32x4.5x4.5cm

Bobot: 187g

Ukuran kemasan: 41 * 31 * 5.5CM

Fitur:

Definisi tinggi, lensa objektif sing gedhe, penampilan sing apik.

Cocog kanggo kompetisi, lelungan, hiking, camping, nonton manuk, lsp.

Panas Tags: Teleskop Bermata Pirate Mini, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.