Produk

Teleskop Lahan Lan Langit
  • Air ProTeleskop Lahan Lan Langit
  • Air ProTeleskop Lahan Lan Langit
  • Air ProTeleskop Lahan Lan Langit
  • Air ProTeleskop Lahan Lan Langit
  • Air ProTeleskop Lahan Lan Langit
  • Air ProTeleskop Lahan Lan Langit

Teleskop Lahan Lan Langit

Model:HS-TS779

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Teleskop Lahan Lan Langit


Fitur:
Umur 8+ taun

41cm (16â €) Tripod

Eyecup Karet Lembut

Flip-up Finder Ngarsane

jangkah Peta

Manual Instruksi

Daya Maximun: 90x

Tenaga Optimal: 90x

Lensa Objektif: 50mm

Panjang Fokus: 360mm

Kacamata: 4mm, 20mm; Diameter 31.8mm

Panas Tags: Teleskop Bumi lan Langit Ii, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.