Produk

Dolanan Mikroskop Genggem Bocah-bocah
  • Air ProDolanan Mikroskop Genggem Bocah-bocah
  • Air ProDolanan Mikroskop Genggem Bocah-bocah
  • Air ProDolanan Mikroskop Genggem Bocah-bocah
  • Air ProDolanan Mikroskop Genggem Bocah-bocah
  • Air ProDolanan Mikroskop Genggem Bocah-bocah
  • Air ProDolanan Mikroskop Genggem Bocah-bocah

Dolanan Mikroskop Genggem Bocah-bocah

Dolanan Mikroskop Genggem Bocah-bocah minangka instrumen sing digunakake kanggo ndeleng obyek sing cilik banget kanggo mripat siji. Ilmu Penyidikan obyek cilik sing nggunakake instrumen kasebut diarani mikroskop. Mikroskopik tegese ora bisa dideleng saka mripat kajaba dibantu mikroskop.

Model:HS-3109A

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dolanan Mikroskop Genggem Bocah-bocah


Gelsonlab HS-3109A 80X Anak Mikroskop Dolanan mikroskop genggam
 
Dolanan Mikroskop Genggem Bocah-bocah is an instrument used to see objects that are too small for one naked eye. The science of Investigation small objects using such an instrument is called microscopy. Microscopic means invisible to the eye unless aided by a microscope.

Ukuran produk tunggal: 6 * 15.6cm

Ukuran kemasan: 12 * 24cm
 
Mikroskop genggam iki dirancang khusus, gampang dioperasikake lan gampang digunakake.

Taman kanak-kanak / sekolah dhasar, institusi riset ilmiah, cocog!

Panas Tags: Dolanan Mikroskop Genggem, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.