Produk

Pamirso Serangga Roda Ferris
  • Air ProPamirso Serangga Roda Ferris
  • Air ProPamirso Serangga Roda Ferris
  • Air ProPamirso Serangga Roda Ferris
  • Air ProPamirso Serangga Roda Ferris
  • Air ProPamirso Serangga Roda Ferris
  • Air ProPamirso Serangga Roda Ferris

Pamirso Serangga Roda Ferris

Pamirsa Serangga Roda Ferris Anak dilengkapi 8 cangkir serangga. Bocah-bocah bisa nyelehake 8 sisipan liyane ing cangkir kanthi bebarengan. Kanthi mung muter rodhane, bocah-bocah bisa ndeleng kabeh sisipan kanthi gampang.

Model:HSNT-005

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pamirso Serangga Roda Ferris


Gelsonlab HSNT-005 Pamirso Serangga Roda Ferris Microscope Bug Observer Biology Science Kits Learning Toys

Fitur:

Desain roda ferris kreatif. Hadiah sing apik kanggo bocah.
Pamirso Serangga Roda Ferris comes with 8 insect cups. Kids can put 8 different inserts into the cups at the same time.
Kanthi mung muter rodhane, bocah bisa ndeleng kabeh sisipan kanthi gampang.
Umur sing Cocog: Ndhuwur umur 3 taun
Ukuran: 18 x 16 x 7.5 cm (7.1 x 6.3 x 3.0 inci)
 
Katrangan produk
Jeneng Produk: Ferris Wheel Insect Viewer
Bahan: Plastik ABS
Werna: Ijo lan Biru
Ukuran: 18 x 16 x 7.5 cm (7.1 x 6.3 x 3.0 inci) 
Bobot Bersih: 265 g (0,59 pon)
Ukuran Paket: 21.5 x 12 x 19.5 cm (8,5 x 8,7 x 4,7 inci)
Bobot Paket: 383 g (0,85 pon)

Panas Tags: Pamirsa Serangga Roda Ferris Anak, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.