Produk

Mikroskop Mitra Bocah
  • Air ProMikroskop Mitra Bocah
  • Air ProMikroskop Mitra Bocah
  • Air ProMikroskop Mitra Bocah
  • Air ProMikroskop Mitra Bocah
  • Air ProMikroskop Mitra Bocah
  • Air ProMikroskop Mitra Bocah

Mikroskop Mitra Bocah

Mikroskop Mitra Kid minangka instrumen sing digunakake kanggo ndeleng obyek sing cilik banget kanggo siji mripat wuda. Ilmu Penyidikan obyek cilik sing nggunakake instrumen kasebut diarani mikroskop. Mikroskopik tegese ora bisa dideleng saka mripat kajaba dibantu mikroskop.

Model:HS-3110A-3

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mikroskop Mitra Bocah


Gelsonlab HS-3110A-3 Mikroskop Mitra Bocah Mikroskop Anak Mikroskop Genggam Mainan

The Mikroskop Mitra Bocah is an instrument used to see objects that are too small for one naked eye. The science of Investigation small objects using such an instrument is called microscopy. Microscopic means invisible to the eye unless aided by a microscope.

Lipat kaping pindho 5X 10X

Desain fashion anyar

Panas Tags: Mikroskop Mitra Bocah, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.