Produk

Model Crystal Ionik
  • Air ProModel Crystal Ionik
  • Air ProModel Crystal Ionik

Model Crystal Ionik

Model Crystal Ionic kalebu 8 atom chloirde ijo lan 27 atom cesium abang, 64 ikatan tengah abu-abu lan 54 ikatan cekak abu-abu. Model Kristal Ionik Klorida Cesium

Model:HSCM-028

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model Crystal Ionik                                              

Gelsonlab HSCM-028 Model Crystal Ionik of Cesium Chloride  CsCl  Molecular structure model


 

The Model Crystal Ionik of Cesium Chloride(CsCl).
kalebu 8 atom chloirde ijo lan 27 atom cesium abang, 64 ikatan tengah abu-abu lan 54 ikatan cekak abu-abu.
Ukuran Model: 18cm * 18cm * 18cm

Product Name: Model Crystal Ionik Cesium Chloride(CsCl)
Isi:
Atom Dia. (Mm) Bolongan Werna Qty
chloirde (Cl) 25 14 ijo 8
Cesium (Cs) 25 14 abang 27
Dawane Link (mm) N / A Warna Qty
tengah 41 N / A abu-abu 64
cekak 33 N / A abu-abu 54
Kothak ABS Cilik (23.5cm * 17cm * 3.5cm)

Panas Tags: Model Kristal Ionik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.