Produk

Set Model Molekuler Organik Komplek
  • Air ProSet Model Molekuler Organik Komplek
  • Air ProSet Model Molekuler Organik Komplek
  • Air ProSet Model Molekuler Organik Komplek
  • Air ProSet Model Molekuler Organik Komplek
  • Air ProSet Model Molekuler Organik Komplek
  • Air ProSet Model Molekuler Organik Komplek

Set Model Molekuler Organik Komplek

Set Model Molekuler Organik Komplek - Kit Model Molekuler Kimia Organik 157 Belah (80 Atom & 76 Tautan & 1 Alat penghapus tautan cekak) dirancang kanggo pengajaran sekolah lan riset lab, Model struktur Ball-and-Stick & Space-Filling, bisa dibangun umume model molekul organik lan model molekul anorganik sing biasane ....

Model:HSCM-008

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Set Model Molekuler Organik Komplek                       


Model Model Molekuler Organik Komplek Gelsonlab HSCM-008 Kanggo Siswa


 

Katrangan
Set Model Molekuler Organik Komplek - Kit Model Molekuler Kimia Organik 157 Belah (80 Atom & 76 Tautan & 1 Alat penghapus tautan cekak) dirancang kanggo pengajaran sekolah lan riset lab, Model struktur Ball-and-Stick & Space-Filling, bisa dibangun umume model molekul organik lan model molekul anorganik sing biasane ....

Isi:
Panas Tags: Model Molekuler Organik Komplek

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.