Produk

Model Struktur Molekuler Intan
  • Air ProModel Struktur Molekuler Intan
  • Air ProModel Struktur Molekuler Intan

Model Struktur Molekuler Intan

Model struktur molekul berlian kalebu 80 atom karbon ireng lan 55 ikatan tengah abu-abu. Model Kristal kovalen Intan.

Model:HSCM-038

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model struktur molekul berlian                                  


Gelsonlab HSCM-038 Covalent Crystal Model  Model struktur molekul berlian (Five level)


 

Katrangan
Model Kristal kovalen Intan;
Kalebu 80 atom karbon ireng lan 55 ikatan tengah abu-abu.
Ukuran Model: 24cm * 24cm * 24cm

Jeneng Produk: Intan Model Kristal kovalen (Lima level)
Isi:
Atom Dia. (Mm) Bolongan Werna Qty
Karbon (C) 23 4 ireng 55
Dawane Link (mm) N / A Warna Qty
tengah 27 N / A abu-abu 80
Kothak ABS Cilik (23.5cm * 17cm * 3.5cm)

Panas Tags: Model Struktur Molekuler Berlian, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.