Produk

Ukuran Model Molekuler Ukuran Gedhe
  • Air ProUkuran Model Molekuler Ukuran Gedhe
  • Air ProUkuran Model Molekuler Ukuran Gedhe
  • Air ProUkuran Model Molekuler Ukuran Gedhe

Ukuran Model Molekuler Ukuran Gedhe

Ukuran model Molekuler ukuran gedhe (Kanggo demonstrasi Kelas) dirancang kanggo pamulangan sekolah lan riset laboratorium, Model struktur Ball-and-Stick, bisa nggawe sebagian besar model molekul organik lan umume model struktur kristal lan model molekul anorganik sing biasane ....

Model:HSCM-003

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ukuran model Molekuler ukuran gedhe                               


Gelsonlab HSCM-003 Ukuran model Molekuler ukuran gedhes For Class demonstration


 

Ukuran model Molekuler ukuran gedhes(For Class demonstration) is designed for school teaching and lab research, It's Ball-and-Stick structure model, can build most of organic molecular models and most of crystal structure models and usual inorganic molecular models....

Isi:
Panas Tags: Ukuran Model Molekuler Ukuran Gedhe, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.