Produk

Set Model Molekuler Pambuka
  • Air ProSet Model Molekuler Pambuka
  • Air ProSet Model Molekuler Pambuka
  • Air ProSet Model Molekuler Pambuka
  • Air ProSet Model Molekuler Pambuka

Set Model Molekuler Pambuka

Model Molekuler Pambuka Set 154 Potongan (96 Atom & 56 Tautan & 1 alat penghapus tautan cekak) dirancang kanggo mulang sekolah. Model struktur Ball-and-Stick lan Space-Filling, bisa nggawe model molekul organik lan model struktur anorganik sing biasane, kayata karbida, klorida, lsp.

Model:HSCM-006

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Set Model Molekuler Pambuka                         


Gelsonlab HSCM-006 Model Molekuler Pambuka Sets Kanggo Siswa


 

Katrangan
Model Molekuler Pambuka Set 154 Potongan (96 Atom & 56 Tautan & 1 alat penghapus tautan cekak) dirancang kanggo mulang sekolah. Model struktur Ball-and-Stick lan Space-Filling, bisa nggawe model molekul organik lan model struktur anorganik sing biasane, kayata karbida, klorida, lsp.

Isi:
Panas Tags: Model Molekuler Pambuka

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.