Produk

Penyerapan Panas lan Radiasi
  • Air ProPenyerapan Panas lan Radiasi
  • Air ProPenyerapan Panas lan Radiasi
  • Air ProPenyerapan Panas lan Radiasi
  • Air ProPenyerapan Panas lan Radiasi
  • Air ProPenyerapan Panas lan Radiasi
  • Air ProPenyerapan Panas lan Radiasi

Penyerapan Panas lan Radiasi

Penyerapan panas lan Radiasi dirancang kanggo nampilake panyerapan panas lan radiasi. Gunakake 12V kanggo ngaktifake bohlam lan tabulate lan grafik resilts. Kalebu rong wajan (diameter 90mm), siji peteng lan perak. Siji lampu 10W / 12V nuduhake paningkatan suhu sing beda . Sampeyan butuh rong thermometers, ora kena pengaruh.

Model:HSPT-028

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Penyerapan panas lan Radiasi


Gelsonlab HSPT-028 Education Penyerapan panas lan Radiasi Comparator  Heat absorption experiment apparatus, Heat radiation experment apparatus


Fitur produk:
 
Ukuran sakabèhé: 200 * 145 * 120MM
Bobot Produk: 0.3KG
Penyerapan panas lan Radiasi is designed device to demonstrate heat absorption and radiation.Use 12V to activate the light bulb and tabulate and graph the resilts .Includes two pan(90mm diameter),one dark and silver .One 10W/12V lamp shows  different temperature increases.You need two thermometers ,not inclued.

Eksperimen:

1, Perbandingan panyerapan panas
oles 12volt menyang bohlam lampu lan waca kalorone thermometer saben 3 menit
2, Perbandingan radiasi panas

terusake panas saka eksperimen ing ndhuwur. nyelehake kertu ing antarane bohlam lan disk permukaan sing kurang (penyerapan adonan) sing metu saka arus nalika kalorone thermometers nuduhake suhu sing padha. Copot kertu lan waca saben 3 menit nalika disk adhem


Panas Tags: Penyerapan Panas lan Radiasi, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.