Produk

Eksperimen Daya Ijo
  • Air ProEksperimen Daya Ijo
  • Air ProEksperimen Daya Ijo

Eksperimen Daya Ijo

Eksperimen Kekuwatan Hijau minangka energi sing bisa digunakake manungsa. Apa sampeyan pengin ngerti babagan energi surya. Kepiye cara ngasilake listrik? Ana rong wujud pembangkit tenaga surya: siji yaiku konversi listrik panas ringan, lan liyane yaiku konversi langsung listrik ringan.

Model:HSTM-057

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Eksperimen Daya Ijo


Gelsonlab HSTM-057 Pendidikan Ilmu Pengetahuan Mainan Hijau Pengalaman Sola Boat Sola Car
 
mobil surya lan prau ing siji

Eksperimen Daya Ijo is a rich energy that can be used by human beings. Would you like to know about solar energy

Kepiye cara ngasilake listrik? Ana rong wujud pembangkit tenaga surya: siji yaiku konversi listrik panas ringan, lan liyane yaiku konversi langsung listrik ringan.

Dolanan majelis:

Sinau kanggo nglumpukake mobil surya lan prau surya, banjur lebokake srengenge supaya panel surya bisa katon suryo srengenge. Ora suwe mobil lan prau bakal bisa mlaku. Apike banget! Ajar bocah supaya ngerti peran panel surya yaiku ngonversi energi surya dadi energi listrik, nguatake kesadharan bocah babagan konservasi energi lan nggunakake energi ijo kanthi kebak.

Wong sing cocog: bocah umur 4-12 taun

Panas Tags: Eksperimen Daya Hijau, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.