Produk

Meter Counter Geiger
  • Air ProMeter Counter Geiger

Meter Counter Geiger

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Meter Counter Geiger


Gelsonlab HSLI-027 Laboratory Instrument Meter Counter Geiger

Fitur produk:

Ukuran umume: 180 * 120 * 40

Bobot Produk: 0,5KG

Lionet Science, biaya murah portebel pertama Geiger counter (Katalog nomer 1057311) diwiwiti produksi ing taun 2009.

Nggunakake sistem kontrol prosesor mikro, operasi batere. bisa ndeteksi partikel Beta lan sinar Gamma.


Panas Tags: Meter Counter Geiger, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.