Produk

Tester Reaksi
  • Air ProTester Reaksi
  • Air ProTester Reaksi
  • Air ProTester Reaksi

Tester Reaksi

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tester Reaksi    

                                      

Gelsonlab HSLI-026 Digital Soung lan Tester Reaksi Acak Ringan

     

Fitur produk:    


Ukuran umume: 180 * 120 * 40

Bobot Produk: 1KG

Iki minangka alat sing gampang kanggo ngukur wektu reaksi sampeyan.

Rata-rata wektu reaksi (rata-rata) yaiku 215 milidetik, miturut data sing diklumpukake nganti saiki.

Saliyane ngukur wektu reaksi kanthi tangan, kita uga bisa nyedhiyakake saklar â € ˜ kanggo nyoba wektu reaksi nalika mlaku. unit iki bisa nyedhiyakake swara utawa flash sing selektif dening pangguna utawa swara lan flash kanthi acak sing diwenehake dening mesin kanggo nyoba. Amarga wektu interval sajrone tes ora bisa ditebak, asile akurat banget.




Panas Tags: Tester Reaksi, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.