Produk

Timer Fotoelektrik sing cerdas
  • Air ProTimer Fotoelektrik sing cerdas
  • Air ProTimer Fotoelektrik sing cerdas
  • Air ProTimer Fotoelektrik sing cerdas
  • Air ProTimer Fotoelektrik sing cerdas

Timer Fotoelektrik sing cerdas

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Timer Fotoelektrik sing cerdas


Timer fotoelektrik cerdas Gelsonlab HSLI-013

Instrumen iki nggunakake microcomputer chip tunggal minangka inti, derajat cerdas dhuwur, panyimpenan data lan kemampuan ngolah kuwat, gampang dioperasikake, desimal, unit lan ruang lingkup otomatis, shift, lan data tampilan cerdas kanthi otomatis dibunderaké. tombol fungsi ing panel ngarep langsung, digunakake kanthi bantalan bantalan udara, mobil, lsp, bisa langsung diukur kecepatan, akselerasi lan akselerasi gravitasi, siklus lan jumlah fisik lan eksperimen tabrakan, lan nuduhake langsung laju lan akselerasi eksperimen kanthi fungsi panyimpenan.


Panas Tags: Timer Fotolistrik sing cerdas, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.