Produk

Analyzer Kelembapan Elektronik Laboratorium
  • Air ProAnalyzer Kelembapan Elektronik Laboratorium
  • Air ProAnalyzer Kelembapan Elektronik Laboratorium
  • Air ProAnalyzer Kelembapan Elektronik Laboratorium
  • Air ProAnalyzer Kelembapan Elektronik Laboratorium
  • Air ProAnalyzer Kelembapan Elektronik Laboratorium
  • Air ProAnalyzer Kelembapan Elektronik Laboratorium

Analyzer Kelembapan Elektronik Laboratorium

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Analyzer Kelembapan Elektronik Laboratorium               


Analyzer Kelembapan Elektronik Laboratorium Gelsonlab HSLI-035


Sawijining desain Fashion mosistrue Elektronik Analzyer, kanthi LCD gedhe, panggunaan panggunaan Convernient ... panggunaan populer ing laboratorium ...

Fitur:

1, Nggunakake lampu halogen minangka sumber panas, dadi panas kanthi cepet, dadi panas seragam.

2, Layar LCD gedhe kanggo nampilake informasi.

3, Operasi pangguna sing trep, kanggo mbantu pangguna kanthi luwih efisien ngrampungake alur kerja.


Panas Tags: Laborator Analyzer Kelembapan Elektronik, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.