Produk

Meter Energi Instrumen Laboratorium
  • Air ProMeter Energi Instrumen Laboratorium

Meter Energi Instrumen Laboratorium

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Meter Energi Instrumen Laboratorium                


Meter Energi Instrumen Laboratorium Gelsonlab HSLI-024


Fitur produk:
 
Ukuran sakabèhé: 200 * 145 * 110MM

Bobot Produk: 1.2KG

Ukur konsumsi energi listrik nganggo piranti anyar iki.

Rong saluran indivdual ngidini sampeyan ngukur konsumsi energi saka rong peralatan utawa mesin sing beda.

Ngetung efisiensi kanthi ngukur input lan output.

Fitur utama:


Tampilan LCD, gampang diwaca data
Cukup pasang piranti iki menyang stopkontak listrik tembok
Ngukur macem-macem paramèter: daya, voltase, arus
Ngirit dhuwit: ngitung biaya listrik
Spesifikasi:
-Konsumsi daya monitor meter listrik: 0,5W
-Tegangan operasi: 230V AC
-Tampilan Frekuensi: 50Hz
-Sistem operasi: maks 16A
-Rentang voltase jembar: 230V - 250V
-Tampilan wattage sing disetel yaiku 0W - 9999W, nanging tampilan wattage nyata yaiku 0 - 3680W
-Kisaran tampilan wektu: 0 detik - 9999 dina
-Rentang tampilan voltase: 0V - 9999V
-Tampilan saiki (amps): 0,000A - 16.000A
-Tampilan frekuensi: 0Hz - 9999Hz
-Prangkat tampilan rega: 0,00COST / KWh <99,99COST / KWh
-Total KWh lan tampilan biaya: 0,000KWh - 9999KWh, 0,00COST - 9999COST
-2-pin EU plug

Paket kalebu:

1 x Meter Daya


Panas Tags: Meter Tenaga Instrumen Laboratorium, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.